Top waterflesje met logo Geheimen

Dit Dopper flesje is een veilige Dutch design hit. Jouw opent een fles via de dop eraf te draaien. Wanneer je een bovenste twee delen eraf schroeft heb je een soort wijnglas daar waar jouw verder uit kan drinken.

Laat de flesjes drinkwater met persoonlijk etiket bedrukken voor de expert. De flesjes mineraalwater bestaan al te kopen

In tegenstelling tot wegwerpflesjes is hij makkelijk met een afwasborstel opgeruimd te vervaardigen.Bovendien mag deze zo een vaatwasser in (tot 65 graden).Een totale le

Dopper Original ongeacht dat dit door ons gebruikte logo ook niet eenvoudig te drukken was kan zijn dit toch weer gelukt teneinde daar iets moois van te produceren

Ze weten wat een opties voor de bedrukking bestaan, op welke manier ons logo zo goed mogelijk tot bestaan recht komt en die tinten uit je logo dit mooist te combineren zijn met het product.

Hoe beseft ik echt er juist bedrukt wordt? U dan ook ontvangt na bestelling binnen 5 dag een digitale drukproef. Hierop staat dit product afgebeeld betreffende de opdruk in kleur en op schaal.

Amsterdam, Parijs of een beursvloer: we organiseren het. Wij tonen dit reeks werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen wij veelal nóg een dag eerder afleveren.

Bij Maxilia beschikken over we een persoonlijk ontwerpstudio, snelle jongens welke zorgen dat je logo zo goed geoorloofd op dit product komt.

Samen hebben ze die special edition ontwikkeld. De cup aangaande deze blauwe Dopper kan zijn bedrukt betreffende het welbekende kunstwerk over een wereldberoemde Vincent v

Betreffende bedrukte bidon stel jouw in één klap ons horde mensen wegens met jouw evenement. Klinkt het juist, ons bidon bedrukt betreffende jouw logo? Bidons laten bedrukken ondersteunt op eenvoudige manier reclame maken. Maxilia get more info helpt je daarbij.

Wees op een hoogte betreffende onze laatste aanbiedingen en weetjes! Schrijf jouw in vanwege onze nieuwsbrief Deel en win €100 shoptegoed! - Bekijk actie

Ga verder vanwege duurzaamheid en presenteer uw bedrijfslogo op die duurzame bidon. Het originele ontwerp en een frisse kleurcombinaties doen een rest! Wij voorzien de Dopper over uw logo in maximaal 4 PMS tinten. Ook kan zijn er ons mogelijkheid teneinde uw logo in full color te aanbevelen. Door de digitale druktechniek zetten we uw logo ook niet alleen haarscherp op een Dopper, ook is die techniek kras- en vaatwasserbestendig.

Dopper Original Aan het einde met elk schooljaar is daar een korte attentie vanwege elke leerkracht en het jaar was het de dopper betreffende het schoollogo.

Vind je ons artikel met gelijke kenmerken en kwaliteit ergens anders een lagere verkoopprijs? Stuur het dan een offerte over de concurrent. We vergelijken welke en doen je een passend assortiment zodat verder jij over onze diensten kun genieten.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Top waterflesje met logo Geheimen”

Leave a Reply

Gravatar